onsdag 16 december 2020

Info inför söndag

Nu är det snart dags! 

Utlottning av vinster i jullotteriet, pris för tomtevikt och även för Gissa 2020 (sedan förra julen).




Här är ett kort från några (gissa vilka! :) som hittat julkula 3. 

Nu blir det inga fler julkulor (men de befintliga hänger kvar så ge er gärna ut och leta dem om ni inte redan gjort det.)

Stopptid för att lämna in julklappar till Tomtetjänst är på söndag kl 12:00. 

När ni i sista stund lämnat era paket på bygdegården (?) är ni välkomna till Gavelins kl 12:30 för utlottning i jullotteriet, utdelning av första pris i Tomtevikt samt Gissa 2020. 

Vi kommer att hålla till utomhus och vi håller avstånd!

I den här burken finns alla lotter.

Den första som hittat respektive julkula har fått 5 lotter, den andra 3 lotter och den tredje 2 lotter. De personerna kommer också att vinna ett litet pris oavsett hur det går i lotteriet. Alla andra som hittat kulorna har fått en lott för varje kula de hittat. 

Varje person som besökt de levande luckorna (och skickat in till oss) får en lott för varje lucka de besökt. 

Lotteriet går till som så att vi bestämmer en vinst som vi drar om men skulle det vara så att personen är på plats så får den välja en annan vinst om den vill. Man kan bara vinna ett pris. Om samma namn dras igen så tar vi bort det och drar en ny. Däremot kan flera personer i samma familj givetvis vinna varsitt pris. 

Prisbordet består hittills av: kallrökt röding (Mikael Ivarsson), sockar (Lillemor), "Nästansjö-saker" (Thea), nyckelband med tennbroderier (Emelia), vantar och en disktrasa (Siv Enebjörk), tunnbröd (Britta) och lite godis. 



Välkomna till Gavelins på söndag kl 12:30!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lucka 24

God Jul